Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas
Bel mij voor een afspraak

Iedere gashaard op de gewenste plek

Iedere gashaard van Bas Openhaarden is uniek. Over geheel Europa en zelfs daar buiten levert Bas uw gashaard op maat. Diverse bekende mensen hebben een gashaard van Bas in hun woning, villa, penthouse, of zelfs in hun luxe jacht.

De vakmensen van Bas Openhaarden zijn gespecialiseerd in het bedenken en vervaardigen van speciale rookgasafvoeren. Voor elke gashaard is het mogelijk om een rookgasafvoer aan te brengen op de meest uiteen lopende plaatsen, steeds met die speciale uitstraling die je van Bas kunt verwachten. Zelfs de nieuwe trend Domotica heeft zijn specifieke kwaliteit bewezen bij het op tijd ontsteken van de gashaard. Wanneer u niet thuis bent kunt u bijvoorbeeld. via uw mobile een tijd instellen wanneer u de gashaard wil laten opstarten, zodat u bij thuiskomst in een behaaglijke warmte en sfeer wordt ontvangen.

Een uniek staaltje vakmanschap is het ontwerpen, aanleggen en realiseren van een gashaard in een penthouse. Op de bovenste etage van een appartementengebouw waar het afvoerkanaal van de gashaard in de vloer wordt weggewerkt en naar alle tevredenheid functioneert.

Een gashaard van Bas Openhaarden is altijd van een hoog niveau.