Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas
Bel mij voor een afspraak

Uniek, de warmte
van een houthaard

Gezellig is de warmte van een houthaard van Bas Openhaarden. Bas Openhaarden ontwerpt en vervaardigt iedere houthaard voor u op maat.

Eerst wordt de locatie bekeken waar u de houthaard geplaatst wil hebben. Is het rookkanaal geschikt voor een houthaard, of moeten er aanpassingen gedaan worden om de houthaard goed te laten functioneren. Moet er een nieuw rookkanaal voor de houthaard aangelegd worden en zijn er nog andere voorwaarden, waar rekening mee moet worden gehouden.

Wanneer dit bekend is gaan de specialisten van Bas Openhaarden aan het werk. Eerst wordt er een schetsontwerp gemaakt ter beoordeling van u. Wanneer dit ontwerp voldoet aan uw wensen worden de technische tekeningen voor de houthaard uitgewerkt. Ondertussen worden er in de ruimte waar de houthaard moet worden geplaatst de nodige aanpassingen aangebracht. In de werkplaats wordt de houthaard verder door vakspecialisten vervaardigd en van de gewenste afwerkingen voorzien. Bijna alles is mogelijk om de houthaard die uitstraling te geven die binnen uw interieur het beste past.

Iedere houthaard van Bas Openhaarden is uniek, de warmte en de sfeer zullen u jaren lang behagen.