Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas
Bel mij voor een afspraak

Een maatwerkhaard past altijd

Een maatwerkhaard, dat spreekt voor zich. Een maatwerkhaard Van Bas Openhaarden is altijd uniek. Uniek in ontwerp, afmeting en de gebruikte materialen.

Een maatwerkhaard doorloopt eerst diverse stadia voordat deze in uw leefruimte de gewenste sfeer bepaalt. De maatwerkhaard van Bas Openhaarden is er in diverse uitvoeringen, gas- of hout gestookt. Design, modern of klassiek, alles is mogelijk.

Een maatwerkhaard is altijd speciaal omdat deze vaak in een ruimte wordt geplaatst die maatwerk behoeft. Onder andere een speciaal rookgaskanaal met speciale ventilatoren. Vaak wordt een maatwerkhaard aangebracht op plekken die door een architect worden bepaald, maar waar nog niet verder is nagedacht over hoe de haard er uit moet komen zien. Hier wordt Bas Openhaarden speciaal voor ingeschakeld. Wij luisteren naar wat uw wensen zijn en hoe uw maatwerkhaard er uit moet komen zien. Wat is er mogelijk, zijn er speciale aanpassingen noodzakelijk. Hierna ontstaat het ontwerp en worden de werktekeningen gemaakt. Vakmensen in de werkplaats brengen de maatwerkhaard tot leven in de gewenste kleuren en materialen. Later wanneer u zit te genieten bij het vuur van uw maatwerkhaard van Bas Openhaarden, zal u steeds de warmte van Bas ervaren.