Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas
Bel mij voor een afspraak

Een openhaard,
gas- of hout
gestookt?

Een openhaard van Bas Openhaarden wordt altijd op maat gemaakt. Wenst u een op gas of hout gestookte openhaard? Beide zijn mogelijk.

Bas Openhaarden is al jaren een begrip in de openhaarden- en interieurbouw. Bas Openhaarden worden geheel naar uw wensen ontwikkeld en uitgevoerd. Inbouw, hangend, vrijstaand van glas of leer, binnen of buiten, de mogelijkheden zijn legio. U maakt een afspraak voor een intake gesprek met een van onze openhaard adviseurs. Hierbij worden al uw wensen vastgelegd en worden tevens de noodzakelijke metingen gedaan. Vervolgens maakt onze ontwerper een schetsvoorstel van de openhaard, die u ter beoordeling wordt aangeboden. Wanneer het ontwerp van de openhaard is goedgekeurd worden onze technische mensen ingeschakeld. Zij verzorgen de werktekeningen en de technische uitvoering van de openhaard met de juiste maatvoeringen, kleur en materiaal keuzes. De openhaard wordt hierna in onze werkplaats uitvoerig getest. Ondertussen wordt er een planning gemaakt wanneer de openhaard geplaatst kan worden en wordt de levertijd van de openhaard stipt nagekomen.

U zult versteld staan hoeveel plezier een op maat gemaakte openhaard van Bas Openhaarden jaren lang extra sfeer en warmte brengt. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij Bas Openhaarden inclusief.