Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas

Over
Bas Openhaarden

Bel mij voor een afspraak
Bas Openhaarden te Eindhoven is al jaren een specialist in het bouwen van exclusieve open haarden. De open haarden van Bas Openhaarden zijn immers altijd speciaal en op maat voor u gemaakt. Of het nu gaat om een design gas open haard, een hangende hout open haard of een inbouw open haard. Alle Bas Openhaarden worden samen, naar uw wensen als klant, ontwikkeld en vervaardigd. Ze zijn dus altijd uniek en van echte Nederlandse makelij.

Bijna alles is mogelijk. De vakmensen van Bas Openhaarden houden bij het ontwerpen en de engineering van een open haard altijd rekening met de wensen van u als klant. Zij zullen uw ideeën indien mogelijk altijd in het concept van het ontwerp opnemen. Of het nu gaat om een moderne design gashaard, een chique houthaard of een speciaal uitgevoerde buiten open haard, de mogelijkheden zijn legio. Zelfs het bedienen van uw open haard op afstand via uw smartphone of tablet behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, alle open haarden van Bas Openhaarden zijn exclusief en geheel naar uw wensen op maat met de hand gemaakt. Installatie en het stijlvol integreren van uw Bas Openhaard zijn altijd inclusief de installatie van het afvoerkanaal en de mantelbouw. Dit alles zorgt er voor dat u jarenlang kunt genieten van de stijlvolle warmte van een Bas Openhaard.


Partners


Inatherm