Facebook LinkedIn
De stijlvolle warmte van Bas

Werkwijze

Bel mij voor een afspraak
Omdat ieder mens anders is, vraagt hij of zij specifieke aandacht. Het ontwikkelen en realiseren van een op maat gemaakte open haard is dan ook heel persoonlijk. In het begin zijn het vaak kleine schetsideeën waarmee een klant Bas Openhaarden raadpleegt. Het kan echter ook om ver uitgewerkte ontwerpen gaan die door een externe adviseur of binnenhuisarchitect zijn bedacht.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject; de vakmensen van Bas Openhaarden nemen eerst op locatie een kijkje om de situatie in kaart te brengen. De maten worden opgenomen en er wordt goed gekeken of uw wensen allemaal te realiseren zijn. Hoe loopt het rookkanaal en moeten er speciale bouwkundige werkzaamheden worden uitgevoerd, enz. Hierna wordt een ontwerpplan gemaakt en de offerte uitgebracht. Na akkoord wordt er in de eigen werkplaats begonnen met het maken van de Bas open haard. Zetten, lassen, walsen en samenstellen vinden hier plaats. Op de afdeling veredeling wordt de Bas open haard voorzien van de door u uitgezochte afwerking. De open haard is nu klaar om geïnstalleerd te worden en verlaat als een piekfijn eindproduct de open haarden fabriek.

Inmiddels zijn door het installatieteam van Bas Openhaarden, op de locatie waar de open haard geplaatst moet worden, al de nodige voorbereidingen getroffen. Het rookkanaal is aangebracht of aangepast, alle bouwkundige werkzaamheden zijn zover nodig getroffen en een eventuele extra ventilator en leidingen zijn geplaatst. De exclusieve Bas open haard wordt nu geïnstalleerd en afgewerkt. Het indrukwekkend ontwerp en de ingenieuze afwerking van de open haard zijn direct een in het oog springend onderdeel in uw leefomgeving. Deze is volledig in sfeer en harmonie zoals u heeft gewenst.

Het geeft u een gerust en vertrouwd gevoel wanneer u de werkwijze van Bas Openhaarden ervaart. Ons service team zorgt er voor dat u jarenlang kunt genieten van de weldadige sfeer en warmte van uw eigen unieke Bas open haard.