Dru

Welkom bij Bas Openhaarden, uw specialist in hoogwaardige haarden en kachels. Wij presenteren met trots ons assortiment van Dru haarden, een merk dat synoniem staat voor innovatie, vakmanschap en comfort. Dru haarden bieden een perfecte combinatie van moderne technologie en tijdloos design, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elk interieur. Ontdek de veelzijdigheid en de voordelen van Dru haarden en creëer een warme en gezellige sfeer in uw huis.

Dru Haarden: Innovatie en Vakmanschap

Sinds 1754 staat Dru bekend als een toonaangevend merk in de haardenindustrie. Met meer dan 265 jaar ervaring blijft Dru pionieren op het gebied van haardentechnologie en -ontwerp. De haarden van Dru worden gekenmerkt door hun innovatieve technologieën zoals de Eco Wave en Dynamic Flame Burner, die zorgen voor een efficiënt energiegebruik en een realistisch vlammenspel.

Waarom kiezen voor Dru haarden?

  • Energie-efficiëntie: Dru haarden zijn ontworpen om maximale warmte te leveren met minimaal gasverbruik, wat resulteert in lagere energiekosten.
  • Milieuvriendelijkheid: Met hun geavanceerde verbrandingstechnologieën minimaliseren Dru haarden de uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
  • Gemak en Comfort: Veel modellen zijn uitgerust met een afstandsbediening of zelfs een app, zodat u uw haard eenvoudig kunt bedienen vanuit uw luie stoel.
  • Stijl en Design: Dru haarden zijn beschikbaar in een breed scala aan stijlen, van klassiek tot ultramodern, zodat er altijd een haard is die perfect bij uw interieur past.

Ontdek de Verschillende Dru Haarden

Bij Bas Openhaarden bieden we een uitgebreide selectie van Dru haarden, elk met unieke kenmerken die aan verschillende behoeften en voorkeuren voldoen.

Gashaarden Dru gashaarden zijn perfect voor wie op zoek is naar gemak en efficiëntie. Ze bieden een schone en eenvoudige manier om uw huis te verwarmen, zonder het gedoe van hout of as. Dru gashaarden zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals inbouw, vrijstaand en tunnelhaarden, die allemaal een indrukwekkend vlammenspel bieden.

Elektrische Haarden Voor wie de voorkeur geeft aan gemak en flexibiliteit, zijn de elektrische haarden van Dru een uitstekende keuze. Deze haarden zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen schoorsteen. Ze bieden een realistisch vlammeneffect dat niet onderdoet voor een echte hout- of gashaard.

Houthaarden Dru houthaarden brengen de authentieke warmte en geur van een traditioneel houtvuur in uw huis. Ze zijn ideaal voor liefhebbers van de klassieke sfeer die een knisperend houtvuur biedt. Met hun robuuste constructie en stijlvolle ontwerpen zijn Dru houthaarden zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk.

Unieke Technologieën van Dru

Eco Wave Technologie Dru’s Eco Wave technologie stelt u in staat om de hoogte van de vlammen te regelen zonder het gasverbruik aanzienlijk te verhogen. Dit betekent dat u kunt genieten van een prachtig vlammenspel terwijl u energie bespaart en de kosten verlaagt.

Dynamic Flame Burner® De Dynamic Flame Burner® is een baanbrekende technologie die zorgt voor een levensecht vlammenspel met een natuurlijk vuurbeeld. Deze technologie biedt een dynamische vlam, die lijkt op een echt houtvuur, en zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring.

Clear View Glas Veel Dru haarden zijn uitgerust met Clear View glas, een technologie die het glas bijna onzichtbaar maakt. Dit zorgt voor een onbelemmerd zicht op het vuur en verhoogt de esthetische waarde van de haard.

Dru Haarden Kopen bij Bas Openhaarden

Bij Bas Openhaarden staan we klaar om u te helpen de perfecte Dru haard te vinden die past bij uw behoeften en stijl. Onze ervaren medewerkers bieden deskundig advies en begeleiden u door het gehele proces, van selectie tot installatie.

Onze Diensten:

  • Advies op Maat: Onze experts luisteren naar uw wensen en helpen u de haard te kiezen die het beste bij uw situatie past.
  • Professionele Installatie: Wij zorgen voor een vakkundige installatie door gecertificeerde monteurs, zodat u verzekerd bent van een veilige en efficiënte werking van uw haard.
  • Nazorg en Onderhoud: Wij bieden uitgebreide service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw Dru haard jarenlang optimaal blijft presteren.